Facebook pagina Spirituele Vereniging Iris

Tijdlijnfoto's

Wat hebben we gisteravond 18-04-2018 weer een mooie avond gehad. Marion Molenaar gaf boodschappen door middel van foto’s. Ze mocht veel boodschappen..

5 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Spirituele Vereniging Iris bedankt mevrouw Grada Kessens voor de fijne avond gisteren op 11-04-2018. Om 20.00 u. begon Grada met waarnemingen..

3 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Spirituele Vereniging Iris

Voor spirituele avonden is ‘Spirituele Vereniging Iris’ een begrip in: Lutjebroek, Grootebroek, Enkhuizen en van Hoogkarspel tot Hoorn. Plaats:..

1 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

We hebben weer een mooie avond gehad gisteren 4-4-2018 bij ‘Spirituele Vereniging Iris’ met het medium Frans Meulman. Bekend tarotist bij Astro..

0 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

We hebben weer een supermooie avond gehad bij de ‘Spirituele Vereniging Iris’ op 28-03-2018 met het medium Ageeth Goedhart. Er was een heerlijk..

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

%d bloggers liken dit: