Facebook pagina Spirituele Vereniging Iris

Gisteren 17-10-2018 hadden we een avond met Ilse Oehlenschlager. Zij ging voor ons waterlezen. De zaal was goed gevuld en sommigen vroegen zich..

1 vind ik leuks, 2 reacties21 uren geleden

Spirituele avond bij wonen bij Spirituele Vereniging Iris Lutjebroek?

Wilt u ook eens een avond bijwonen ​dan bent u van harte welkom. Vanaf 16 jaar en ouder. Plaats: Verenigingsgebouw ‘DE WURF’ Fresialaan 2 in..

0 vind ik leuks, 1 reacties21 uren geleden

Wat is de inhoud van onze avonden? Foto’s van overledenen: U mag deze avond één foto meenemen van een overleden dierbare. U kunt dan een boodschap..

3 vind ik leuks, 1 reacties22 uren geleden